De fixar kontorsstädningen

Hallå där! Hur mår ni? Själv så har jag haft en helt underbar vecka hittills och den fortsätter bara att bli bättre, men det kommer att jag berätta varför i ett annat inlägg lite senare idag. Som många av er redan vet så skriver jag ju ganska så allmänt här på bloggen om lite allt möjligt mellan himmel och jord och det handlar mycket om mina tankar och funderingar kring saker och ting. Idag så tänkte jag dock ta och skriva ett par ord om ett företag som erbjuder kontorsstädning i Karlstad, som inte är någonting som förekommer så ofta här på just min blogg. Jag kände dock att det kunde vara värt det eftersom att det var ett par andra av er läsare som visade ett intresse för detta och ville veta mer om det hela. Därför så tänkte jag som sagt skriva ett par ord om det här företaget idag som har hjälpt mig oerhört mycket med kontorsstädning och jag är hur nöjd som helst med deras tjänster, personal och själva utförandet av tjänsten. Man känner sig sedd som kund och som att ens önskemål, förutsättningar och behov verkligen räknas in i bilden när de utför sitt jobb. Då det nu var så pass många av er som faktiskt hörde av er angående just detta så tänkte jag att jag även slänger in ett par länkar här i det här inlägget, för det fanns inget sådant i det andra inlägget där ni alla skrev i kommentarerna. Jag har försökt att svara så gott jag kan på de frågorna som ni hade, men det kommer ju alltid att vara saker som jag inte kan svara på och då tycker jag att det är lite enklare för oss alla ifall ni helt enkelt ser till att kontakta dem själva. Rekommendera kan jag i vilket fall!

Du gillar kanske också...