Ingen annan kunde skjutsa mig till flygplatsen

Hallå där! Varmt välkommen hit till min blogg för ännu ett inlägg, idag ska det handla om Taxibolaget i Sverige AB. Jag åkte med dem första gången när jag behövde en taxi till Arlanda när jag skulle ut och resa, jag hade ingen annan som kunde köra mig och fick därför boka en taxi för att komma till flygplatsen.

För er som följer min blogg troget vet ni säkerligen att jag var ute och reste för två veckor sedan, jag tog en tidig semester för att åka och hälsa på min syster i London. Eftersom jag är väldigt sparsam med pengar blev det att jag valde ett av de billigaste flygen, den enda nackdelen var att det var en tid som ingen kunde skjutsa mig på. Till en början fick jag lite panik för jag visste inte hur jag skulle ta mig till flygplatsen, till slut kom jag fram till att jag kunde ta en taxi till Arlanda. Jag har däremot alltid haft en liten skräck med att åka taxi då jag vet hur dåligt en del chaufförer kör, det känns som att de inte är varsamma om sina passagerare. Därför tog det emot lite när jag skulle boka en taxi hos Taxibolaget i Sverige AB, dock kunde jag läsa mig till att de hade lite högre standard än vanligt och därför kunde jag ändå känna mig lite tryggare med dem. Precis som jag hade trott körde de lugnt och jag kände mig trygg under hela åkturen, dessutom kom jag fram till Arlanda i god tid innan flyget gick. Allt gick så bra att jag bokade en taxi från Arlanda när jag skulle åka hem också, även då gick allt som planerat. Det var riktigt skönt att det gick så bra och därmed kan jag även tipsa er om att också åka med det här taxi bolaget om ni exempelvis behöver en taxi till Arlanda.