Schamanism i Umeå

Hej på er alla mina trevliga läsare. Idag är tanken att jag ska berätta lite för er om något som ni har tjatat på mig om att skriva mer om, för nu är det ganska länge sedan jag skrev om detta förra gången, och då var ni riktigt intresserade och kommenterade mer än vad ni brukar göra, och därför vill jag gärna berätta om det för er igen, eftersom ni verkligen vill höra om det. Ni minns säkert att jag har pratat om schamanism i Umeå förut, eller då utgick jag i och för sig från Piteå, men det är oavsett samma företag. Det är Korptrumman som håller på med schamanism i Umeå, Piteå och Västerås, och om du är intresserad av sådant också tycker jag att du ska ta dig dit för att uppleva det.

Hon kan hjälpa dig med att försöka hitta den platsen i sitt liv där de mår bra, och där de upplever att de kan hämta kraft och är i balans. Om du lyckas med detta menar Anita Norgren, som driver företaget, att du kommer kunna öppna upp din mediala förmåga som gör att du har lättare att utvecklas som person. Med andra ord så är det för detta företag andligheten som kan hjälpa dig att komma längre med din personliga utveckling. Om detta låter intressant och som något för dig så tycker jag att du ska ringa till företaget för att boka en tid, så att du snarast kan få uppleva detta som kallas för shamanism i Umeå, Piteå och Västerås. Du kan även gå kurser hos henne för att lära dig mer om det.