Bra utförd golvslipning

Vår villa i Solna är gammal och lika gammalt är parkettgolvet i vardagsrummet. En underbar fiskbensparkett men uppriktigt sagt såg den gammal och sliten ut så vi bestämde oss för att vända oss till ett företag inom golvslipning och nu ser parkettgolvet så gott som nytt ut. Vi är mycket nöjda med bra utförd golvslipning.

Det finns många fördelar med att anlita ett professionellt företag inom golvslipning. Dels så är det en mycket tidskrävande process och dels krävs det lite specialiserad utrustning som inte alla har tillgång till. Dessutom är det viktigt att man har kunskap om hur olika typer av golv fungerar och hur man ska behandla dem på bästa sätt.

Vi är mycket nöjda med det slutresultatet och kan varmt rekommendera denna firma till alla er som funderar på att förnya ert gamla parkettgolv. Ibland hör man att folk slänger ut parkettgolv, och det är tycker jag lika illa som att svära i kyrkan. Det finns ingenting som slår en vacker parkett och till och med den mest slitna och repiga parketten kan man få att bli i nyskick med rätt hjälp, det gäller bara att veta vem man ska vända sig till. Det är klart att det finns flera företag runt om i vårt land som kan hjälpa till med den här sortens arbeten, men om du liksom jag bor här i Solna så kan jag verkligen rekommendera detta företag så kolla gärna in deras webbsida!

Det är också viktigt att man tar hand om sitt golv på rätt sätt efter en golvslipning. Dels för att det ska hålla sig finare längre, men också för att undvika skador på golvet. Jag har pratat med de som slipade mitt parkettgolv och de sa att det viktigaste man kan göra är att dammsuga regelbundet för att förhindra smuts och sand som kan repa ytan.