Inred ditt hem

Heminredning är någonting som jag tycker om och idag kommer jag att skriva ett inlägg om detta, och jag vänder mig till alla som vill skaffa ett vackert hem. Jag tycker om att ha det bra hemma och jag bryr mig mycket om hur mina saker ser ut, eftersom allt är som en del av mig. Att skapa ett vackert hem behöver inte kosta så himla mycket pengar, om man bara använder lite kreativitet. Jag tycker att det är viktigt att glädja sig när man gör något för sin hem, eftersom det ger en så mycket tillbaka. Nu har jag haft samma stil i ett par år, och jag vill ändra utan att det ska kosta alltför mycket. Det räcker ju med nya kuddar i soffan, ett par plädar i en härlig färg, några nya ljuslyktor och värmeljus. Det kan vara svårt att veta hur man ska få det till att se bra ut men man får verkligen prova på olika saker tills man hittar något som passar just en själv. När det kommer till heminredning tycker jag att det är kul om man kan få det personligt, så att det inte ser ut exakt som i en möbelkatalog. Våga mixa gammalt och nytt och hitta nya färger som passar både inne och ute på balkongen eftersom detta gör att man kan njuta av sin hemmamiljö. Kanske har ni andra upplevelser vad gäller heminredning, så tveka inte att dela med er. Det är bara kul! Jag tror överhuvudtaget det är jättekul att skriva om sitt hem och allt som hör dit. Det blir lite som en hobby på schemat till vardagen, men mycket mer roligt! I nästa inlägg ska jag lägga upp några bilder också, så får vi se vad ni tycker om det hela. Med vänlig hälsning,

Josefin i Helsingborg