Gör egna tavlor

Tänk dig att du kan bygga tavlor själv, vad roligt att kunna ge bort en sådan till nära och kära. Om du inte vet vilken typ av tavlor du vill göra finns här några coola idéer som du kan göra hemma.

1. Abstrakt konst

2. Centrumduk

3. Blad målning

4. Porträttmålning

5. Landskapsmålning

6. Skulpturer

Något som är roligt är att göra tavlor med pärlor och glitter. Du kan skapa färgglada, abstrakta konstverk som ser fantastiska ut på väggen i ditt hem eller på kontoret. Det är ett utmärkt sätt att uttrycka sig själv och ge en unik gåva till någon speciell person.

Bladmålningar är ett annat roligt alternativ för att bygga tavlor själv. Du kan använda riktiga blad, pressade blommor eller till och med små tygbitar för att skapa vackra scener och landskap som ser helt fantastiska ut. Detta är ett utmärkt sätt att fånga naturens skönhet och skapa något verkligt unikt.

Om du vill prova på mer traditionella målningstekniker kan porträttmålning vara det perfekta alternativet för dig. Det kan handla om att skapa målningar av människor, husdjur eller till och med föremål. Alternativen är oändliga när det gäller denna typ av konst, så du kan låta din kreativitet lysa och experimentera så mycket du vill.

Och slutligen, om skulptering är mer din stil finns det många olika sätt som du kan skapa fantastiska skulpturer från grunden med hjälp av färg och andra material. Oavsett om du tycker om att arbeta med lera eller föredrar att forma med gips eller vax kan du göra skulpturer i alla former och storlekar som du kan visa upp i ditt hem eller ge bort som gåva.

Oavsett om du är en erfaren målare eller nybörjare finns det så många roliga och kreativa sätt att skapa dina egna tavlor från grunden.

Mvh, Rita i Haninge